Multivitamin & rosenrot

Multivitamin & rosenrot

Tuotenumero: 3086
Hinta
Ord.
Rek.

Tilaustapa

*attr1_label*
Valitse väri

Tuotetiedot

Optimaalliselle suorituskyvylle ja hyvälle terveydelle on korkea vitamiinien ja kivennäisaineiden taso. Multivitamin & Rosenrot Immiteciltä moniviitamiini ja mineraaliravintolisä, joka sisältää ruusujuuriuutetta. Sitä voi käyttää päivittäin täydentämään elimistön päivittäisen vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin.

Vitamiinit ja mineraalit ovat elintärkeitä!

Elimistömme tarvitsemat vitamiinit saamme ruoasta tai lisäravinteista. Ne jaetaan rasvaliukoisiin ja vesiluikoisiin.  Rasvaliukoisia ovat mm A-, D- vitamiini, vesiliukoisia ovat  E-, B- ja C- vitamiinit. Rasvaliukoiset vitamiinit voivat varastoitua elimistöön ajan kuluessa kun taas vesiliukoiset erittyvät nopeasti elimistöstä.

Mineraalit ja hivenaineet

Mineraalit ja hivenaineet ovat peruselementtejä, joiden tarve elimistölle on vähäisempi. Myös nämä saamme ruoan tai ravintolisien kautta. Tietyillä on tärkeä rakenteellinen toiminto kun taas muut ovat apuna ja katalysaattoreina elimiston eri toiminnoissa.

Ruusujuuri

Ruusujuuri on ns adaptogeeni , yrtti, jota enimmäkseen käytetään vahvistavana lisäravinteena. Lääketieteelliseen käyttöön Ruusujuuresta käytetään juuret ja varsi. Uskotaan, että energiasisällön muoto ja kierrätys yhdessä lihasten kemiallisten yhdisteiden kanssa sallivat kestävyyden lisääntymisen.

Mitä on Monivitamiini & ruusunjuuri?

Monivitamiini & ruusujuuri on vitamiini-mineraali lisäravinnevalmiste, joka sisältää Rhodiola rosea. Valmiste sisältää 17 tärkeää vitamiinia ja mineraaleja yhdessä ruusujuuren kanssa.


Vastaavanlaiset tuotteet