Vitamin K2/ D3

Vitamin K2/ D3

Tuotenumero: 2913264
Hinta
Ord.
Rek.
*attr1_label*
Valitse väri

Tuotetiedot

Mikä on K2-vitamiini?


K-vitamiinia löydettiin yli 70 vuotta sitten tanskalaiselta Henrik Dammilta, joka myöhemmin sai Nobelin palkinnon tutkimukselleen. Hän huomasi, että vitamiini oli välttämätön veren hyytymiselle, eli elämiselle tai jäykistymiselle. Siksi sitä kutsuttiin vitamiiniksi K. Juuri viime vuosina K2-vitamiinin silmät olivat luu- ja sydämen terveyttä.

Mikä on ero K1: n ja K2: n välillä?

Vitamiini K1 (phylokinoni) tuottaa kasvit ja levät. Se on vihreitä vihanneksia ja erityisesti lehtivihanneksia.


K2-vitamiinia (Menakinonia) tuotetaan erilaisilla bakteereilla, ja sitä esiintyy fermentoiduissa juustoissa, maitotuotteissa ja fermentoiduissa elintarvikkeissa. Astia sisältää eniten K2-vitamiini on japanilainen ruokalaji natto, kun taas suurin lähde K2 on suomalainen ruokavalio on vanha juusto. Voi olla haastavaa saada riittävästi K2-vitamiinia länsimaisessa ruokavaliossamme, joten päivittäinen lisäosa on hyvä lähtökohta terveelliselle arjessa.ominaisuus

K1-vitamiini on tärkeää veren hyytymiselle ja se voi parantaa luuston terveyttä.K2-vitamiini on myös mukana veren hyytymisessä ja voi olla hyvä luustoterveys, mutta sillä on myös tärkeä rooli hyvän sydänterveyden kehittymisessä. K2 aktivoi kaksi tärkeää proteiinia elimistössä:

- Osteokalsiini, joka parantaa luun terveyttä lisäämällä kalsiumin tarvetta luurankoon

- MGP (matriisilasiproteiini), joka auttaa vähentämään valtimon kalsiumia, antaen meille puhtaampia ja joustavampia verisuonia ja parantaa sydämen terveyttä


SISÄLLYSLUETTELO

Ainekset: Neitsytoliöljy, auringonkukkaöljy, MenaQ7 (K2-vitamiini), kolekalsiferoli (D3-vitamiini)

Kapselit: glyseroli, gelatiini, musta rautaoksidi, punainen rautaoksidi


1 kapseli sisältää: Vitamiini K2 200 μg

D3-vitamiini 10 μg

Säilytä tumma ja huoneenlämmössä.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Marevanin veren ohenemista käyttävien on neuvoteltava lääkärin kanssa ennen K2-vitamiinin käyttöä.

K2-vitamiinia on rasvaliukoinen vitamiini, ja on otettava rasva aterian (vähintään 5 grammaa rasvaa), mahdollisesti hikoilu.Suositeltu annostus:

Yksi kapseli päivässä on hyvä tukikohta kompensoida menetystä K2-vitamiinin tyypillisessä Norja ruokavalio, ja suositellaan erityisesti niille, jotka ovat menneet 40 vuotta ja jotka haluavat säilyttää hyvä luuston terveyttä ja hieno verisuonia, jolloin veri virtaa vapaasti.

K2-vitamiini sisältää MenaQ7: 100% luonnollista K2-vitamiinia. Tätä tuottaa NattoPharma ASA, norjalainen bioteknologiayritys.

Jotta kalsium sitoutuisi legumesimme parhaiten, keho riippuu K2-vitamiinin ja D-vitamiinin yhdistelmästä. K2: n lisäksi meille on lisätty D3-vitamiinia. Tämä on terveysviranomaisten suosituksia 10 mikrogramman saannista päivittäin.

Vitamiinin K2 seosperusta koostuu pellavansiemenistä ja auringonkukkaöljystä. Kapseli sisältää itsessään gelatiinia sekä mustaa ja punaista rautaoksidia, jotka molemmat ovat luonnollisia väriaineita.

Vastaavanlaiset tuotteet