Katergorier

Laihduttaminen on yksi meidän vahvuuksistamme, teemme tiivistä yhteistyötä painonhallinta tuotteiden tuottajien kanssa. Me lisäämme painonhallinnan ja laihduttamisen tuotteita heti kuin huomaamme että kiinnostavia uusia dieettejä ja tuotteita on markkinoilla. Täältä löydät useimmat ravinnot ja laihduttamisen tuotteet. Tänä päivänä syömme kaikkia huonoja elintarvikkeita joten on tärkeää katsoa niiden ravintosisältöjä. Tässä haluamme auttaa sinua tarjoamalla laadukasta ravintoa laihduttamiseen. Mitä useimmat eivät ajattele kun kyse on ravinnosta ja dieetistä, että ei riitä että muuttaa ruokatottumuksia vain hetken ajan, vaan täytyy muuttaa mentaliteetin kokonaan ruokailuun ja ajattelemiseen. Mitä tulee dieettiin, on tärkeintä että syö vähemmän ruokaa ja on aktiivinen muutaman päivän viikossa. Ei ole väliä minkä tavan valitset painonpudotukseen, on tärkeää että se alkaa jossain vaiheessa, joten tervetuloa tänne.


TURVALLISUUS:

Sinulla on täysi palautusoikeus (ilman perustelua) kaikille tilauksille 14 päivän sisällä tilauksen päivämäärästä. (Ei koske jatkotilauksia)

HELPPO MAKSAA:

Voit maksaa luottokortilla, paypal tai Klarna –kortilla. Helppoa ja turvallista.

LAATUTAKUU:

Tuotteidemme korkealaatuisuuden takaa Caredirect.fi

JOUSTAVUUS:

Omien tarpeitesi mukaisesti voit milloin tahansa tehdä yhden tai useamman lisätilauksen – tai saada ylimääräisen lähetyksen. Ostoilla ei ole minirajaa!


Klarna Invoice Klarna Account
PayPal Logo
Mastercard Logo