Asiakaspalvelu Infosivut

Henkilökohtaisten tietojen info-sivut Me caredirect.fi:llä pyrimme aktiivisesti varmistamaan henkilökohtaisten tietojen turvallisen käsittelyn. 

Tässä tietosuojakäytännössä selitämme, mitä henkilötietoja keräämämme, mikä käsittelyn tarkoitus on, mitä oikeuksia sinulla on, ja mitä teemme henkilökohtaisten tietojen turvallista käsittelyä varten. 

 1. Sinusta kerätyt henkilötiedot ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 


Emptiodirect AS (caredirect.fi tai "me") vastaa meille annettujen henkilötietojen käsittelystä. Kun rekisteröidyt asiakkaana, pyydämme sinua antamaan nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Teemme tämän hallitaksemme asiakassuhteesi, lähettääksemme tilauksesi ja tarvittaessa ottaaksemme sinuun yhteyttä asiakassuhteesi perusteella. Antamasi tiedot tallennetaan niin kauan kuin sinulla on aktiivinen asiakassuhde meihin. Caredirect.fi on velvollinen tallentamaan osia tietoja myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen, jotta se täyttäisi kirjanpitolainsäädännön mukaiset velvollisuutemme. 

Kun lähetät henkilökohtaiset tietosi meille tilauksesi yhteydessä, henkilökohtaisia tietojasi käytetään käsittelemään pyyntösi. Käytämme tietoja, jotta voisimme kommunikoida kanssasi ja muokata palveluitamme. Voimme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla ja kirjeellä, ellet ole ilmoittanut meille, että et halua, että otamme sinuun yhteyttä. Asiakassuhteen päätyttyä tallennamme tiedot nimestä, osoitteesta, sähköpostiosoitteesta, puhelinnumerosta ja ostohistoriasta ilmoittaaksemme tarjouksistamme ja uutisista tuotteistamme, jotka mielestämme saattavat olla kiinnostavia sinulle. Tätä ei kuitenkaan sovelleta, jos olet ilmoittanut meille, että et halua, että otetaan sinuun yhteyttä tähän tarkoitukseen. Voimme myös kohdistaa asiakkaillemme räätälöityjä tarjouksia perustuen caredirect.fi:n oikeutettuun etuun tällaisen markkinoinnin käyttämiseen vastaanottajille. 

 Caredirect.fi on velvollinen tallentamaan aikaisempaan kauppaan liittyvät henkilökohtaiset tiedot ja maksutapahtumat seitsemän vuotta tilikauden päättymisen jälkeen kirjanpito- ja verolainsäädännön mukaisesti. Kun teet uuden tilauksen, hyväksyt, että caredirect.fi voi tarkistaa, että sinulla ei ole erääntyneitä laskuja ennen uuden tilauksen hyväksymistä. 

 Henkilökohtaisia tietojasi voidaan käyttää myös kirjanpitoon, laskutukseen ja tarkastuksiin, pakettien lähettämiseen, maksujen tarkistamiseen, hallinnollisiin ja oikeudellisiin kysymyksiin, tilastoihin ja markkinointianalyyseihin palvelujemme parantamiseen, sivustomme käytettävyyteen, järjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon sekä asiakastutkimuksiin. Jos olet alle 18-vuotias ja haluat syöttää ostoksen, sinulla on oltava huoltajan suostumus ennen henkilökohtaisten tietojen antamista ja ostoa. Lähettämällä henkilökohtaiset tietosi caredirect.fi-palveluun tilauksen yhteydessä, sinun on myös hyväksyttävä henkilötietojen käsittely, jossa kysymme Decidas AB:lta, jos sinulla on huomautustarkistus. 

Nämä tiedot eivät säilytä, vaan niitä käytetään vain valvomaan maksutapaa verkkosivustolla. Lähettämällä henkilökohtaiset tietosi caredirect.fi-palveluun tilauksesi yhteydessä, hyväksyt edellä mainitun henkilötietojen käsittelyn. Sinulla on kuitenkin oikeus peruuttaa henkilökohtaisten tietojen käsittelyn milloin tahansa. Meidän käytäntömme sisältää, että asiakkailta ei pyydetä tai käsitellä arkaluonteisia tietoja. Älkää siis jättäkö meille arkaluonteisia tietoja (esim. poliittisia, uskonnollisia tai filosofisia mielipiteitä, etnisyyttä, ammattiyhdistystä, terveyttä tai seksuaalista suuntautumista). Käsittelemme henkilötietojasi, joiden tarkoituksena on: - Toimittaa tuotteet / palvelut sopimuksen mukaisesti, käsitellä valituksia ja kysymyksiä sopimuksen tekemiseksi kanssasi. - Asiakastietokannan hallinta osana oikeutettua kiinnostusta liiketoimintamme harjoittamiseen (esim. asiakaspalvelun ja myynnin hallinta ja käsittely). - Täyttää lakisääteiset velvoitteet, esim. kirjanpidon osalta. - Tarjota yksilöllistä markkinointia, kun meillä on suostumuksesi. 

 2. Missä keräämme henkilötietoja Caredirect.fi:n käsittelemät henkilötiedot noudetaan sinulta, rekisteröinnillä, kuten edellä kohdassa 1 on mainittu. Lisäksi, saamme tietoa sukupuolesta ja sosiaaliturvatunnuksesta, jotta voisimme saada turvallisen tunnistuksen, kehittää tuotteitamme, sopeuttaa markkinointiamme, sekä osoitteesta ja puhelinnumerosta, jos et ole antanut tietoja itse. Keräämme tietoja yhteistyökumppaneistamme Bisnode AB ja Decidas AB. 

 3. Henkilötietojen siirto kolmansille osapuolille Voimme käyttää henkilökohtaisia tietopalveluja Suomessa tai ulkomailla käsittelemään kerättyjä henkilötietoja. Olemme tehneet kirjallisia sopimuksia kaikkien henkilötietojen neuvonantajien kanssa, joiden mukaan avustajat ryhtyvät vastaaviin turvatoimiin varmistaakseen, että henkilötietojen käsittely suoritetaan turvallisesti ja sovellettavien yksityisyydensuojasäännösten mukaisesti. Voimme myös jakaa henkilötietojasi samaan ryhmään kuuluville yrityksille tai henkilötietokoodille, joita käytämme edellä kohdassa 1 määriteltyihin tarkoituksiin sekä EU:n ja EEA:n sisällä että sen ulkopuolella. Caredirect.fi ottaa asianmukaiset takeet sitovien yhtiöiden sääntöjen mukaisesti, jotta henkilötietojesi siirto olisi sovellettavien yksityisyydensuojasäännösten mukaisesti. Voimme jakaa henkilötietojasi, jos tällainen velvoite seuraa lakia tai jos lähetät meille aineistoa, jonka sisältöä pidetään laittomana. 

 4. Suora markkinointi sähköisen viestinnän avulla Niin kauan kuin olet caredirect.fi:n asiakas ja / tai kanta-asiakasklubin jäsen, voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi lähettääksemme sinulle tarjouksia ja uutisia tuotteistamme, jotka mielestämme saattavat kiinnostaa sinua. Voit aina irtisanoutua milloin tahansa. Voit tehdä tämän noudattamalla postin ohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä (ks. yhteystiedot alla). 

 5. Turvallisuus Kaikki henkilökohtaiset tiedot käsitellään turvallisessa ympäristössä. 

 6. Henkilötietojen korjaaminen ja poistaminen Epätarkat tai puutteelliset tiedot tai tiedot, joita emme voi käsitellä, koska meillä ei ole oikeudellista perustaa, on caredirect.fi:n omasta aloitteestaan tai pyynnöstäsi korjattu tai poistettu. Henkilökohtaiset tietosi poistetaan / anonymisoidaan, kun niitä ei enää tarvita edellä kohdassa 1 kuvattuihin tarkoituksiin, ellei caredirect.fi ole oikeudellisesti velvollinen tallentamaan tietoja pidempään. Asiakassuhteen päätyttyä caredirect.fi arvioi, jos henkilötietojasi on jatkuvasti käsiteltävä. Kaikki henkilökohtaiset tiedot, joita ei enää tarvita käsittelyyn, poistetaan / anonymisoidaan. Jokainen henkilötietojesi käsittely jatkuu kyseisen päivämäärän jälkeen lain mukaisesti tai nimenomaisella suostumuksella sinulta. 

 7. Varastointiajat Caredirect.fi ei tallenna henkilötietojasi pitempään kuin on tarvetta edellä kohdassa 1 mainittuihin tarkoituksiin. 

 8. Sinun oikeutesi Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä tietoja käsittelemme sinusta, mistä olemme hakeneet tietoja ja miten tietoja on käytetty. Sinulla on myös oikeus saada kopio tallennetuista tiedoista ja oikeus vaatia henkilökohtaisten tietojen poistamista, korjaamista tai rajoitusta. Sinulla on myös oikeus pyytää, että henkilötietosi siirretään toiselle oikeushenkilölle (ns. tietojen siirrettävyys). Jos sinulla on kysyttävää käsiteltävistä tiedoista tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä kirjallisesti seuraavaan osoitteeseen. Jos haluat päivittää henkilötietosi, muuttaa viestintämenetelmien valintaa tai jos et halua saada markkinointia meiltä tulevaisuudessa, voit lähettää kirjallisen pyynnön seuraavaan osoitteiseen. 

 9. Henkilötietojen vastuu Vastuussa henkilötietojesi käsittelystä on: Emptiodirect AS, 920 572 383 Munkerekkveien 89B, 3142 Vestskogen S-posti: info@caredirect.fi Jos sinulla on valituksia henkilötietojesi käsittelystä, sinulla on aina oikeus ottaa yhteyttä valvontaviranomaiseen: GDPR 

 10. Henkilötietojen käytäntöjen päivitykset Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä. Teemme tämän mukauttamalla käytäntöjä sovellettavien lakien, puitesopimusten, kaupallisten tarpeiden tai asiakkaidemme, markkinointipartnereiden ja palveluntarjoajien tarpeiden mukaan. Päivitetyt versiot julkaistaan verkkosivullamme www.caredirect.fi muutoksen päivämäärällä, joten on selvää, milloin viimeisin päivitys tapahtui. Tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi 25.05.2018.